Tulevia keikkoja

8.7.17 Rock Bar Wankkuri, Vesanto
29.7.17 Yksityistilaisuus
5.8.17 Rämäkkä Holidays, Rautalampi (Erja Lyytinen Grooves Rautalampi)

torstai 2. heinäkuuta 2015

Rainy Day Blues

Ain't never seen so much rainy weather guess I'll never see the sun again...

Nämä Willie Nelsonin kirjoittamat Rainy Day Blues -biisin sanat kuvastavat aika osuvasti kulunutta alkukesää. Vettä on saatu säännönmukaisesti päivittäin. No - jos hakemalla hakee jotain positiivista, niin eipä ole nahka palanut eikä aurinkorasvaa kulunut. Kelien lämpenemistä ja sitä myötä kesäistä fiilistä odotellaan.

Lowbrow Blues Band on keikkaillut vuoden ensimmäisen puoliskon aikana tasaisen rauhalliseen tahtiin etupäässä entuudestaan tutuilla areenoilla. Viimeisin keikka Vesannon Soitinmenot -tapahtumassa oli yhtyeen kolmaskymmenes!

Meno keikoilla on ollut hyvää ja vastaanotto varsin positiivista. Uutta materiaalia on otettu ohjelmistoon pikku hiljaa, ja ehkäpä lähitulevaisuudessa alkaa syntyä jotain ihan omaakin...

Kesän edetessä suunnitelmissa on jo touhua tulevalle syksylle ja talvelle. Keikkapaikkoja kartoitellaan ja elinpiiriä on tarkoitus hieman laajentaa vanhojen tuttujen ohella uusiinkin paikkoihin.

Tsekkailkaahan tulevia tapahtumia keikkakalenterista. Facebook-sivuamme seuraamalla pysyy myös hyvin ajan tasalla siitä, missä milloinkin mennään. Ja ihan parasta on tulla tykkäämään livenä keikalle...

Aurinkoisempaa (edes hitusen) kesän jatkoa toivotellen - LBB.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti