Tulevia keikkoja

8.7.17 Rock Bar Wankkuri, Vesanto
29.7.17 Yksityistilaisuus
5.8.17 Rämäkkä Holidays, Rautalampi (Erja Lyytinen Grooves Rautalampi)

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Muutoksen tuulet puhaltavat

Hiphei!

Elossa ollaan, vaikka viime ajat ollaankin pidetty hiljaiseloa. Bändin jäsenien aika on kulunut muiden projektien parissa, joten tämäkin sivu on jäänyt luvattoman vähälle päivitykselle. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että talvi alkaa taittua ja pian on taas kesä ja kärpäset.. ja tietenkin BLUES! Viime keikoista onkin jo sen verran aikaa, että julkaistaanpa saman tien uusi keikka! Seuraavan kerran bluesjunan kyytiin voit hypätä 18.4. pitkänä perjantaina Suolahdessa Viljo´s Pubissa. Tulehan ihmeessä katsastamaan, kun nämä ukot huhkivat sinisiä säveliä into pinkeenä pitkän ajan jälkeen!

Samalla voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme saaneet uutta verta taustajoukkoihimme! Nimittäin Lowbrow Blues Band on solminut keikkamyyntisopimuksen ohjelmatoimisto Ritmoksen kanssa, ja jatkossa keikkamme myy Pasi Piiroinen, jonka yhteystiedot löydät alta:

Keikkamyynti: 
Ritmos / Pasi Piiroinen 
050 5544 705 
pasi@ritmos.fiUusia keikkoja odotellessa onkin hyvä kuunnella ja katsella livepätkää viime kertaiselta Ravintola Jukolan keikalta:
 
Vielä viimeisenä ohjeena muistathan nauttia jokapäiväisen blues-annoksesi. Sillä tuli mitä tahansa, Every day I have the blues! Nähdään tulevilla keikoilla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti